PDF-ből Word-be konvertáló és PDF készítő termékek

Solid PDF Tools: szkennelés, készítés vagy konvertálás. Kereshető, archiválható PDF/A dokumentumok megfelelő létrehozása megfizethető áron.

A Solid PDF Tools egyike a számos kitűnő PDF-ből Word-be konvertáló és PDF készítő terméknek. Tekintse át az alábbi összehasonlító táblázatot, ahonnan kiválaszthatja, hogy melyik PDF konvertáló és készítő termék felel meg a legjobban az Ön igényeinek, és melyik az alkalmas termék az Ön vásárlásához. 


 
PDF konvertálása Word-be és tartalom kivonatolás:
Konvertálás PDF-ből Word-be. Konvertálja a PDF fájlt Word dokumentummá a könnyebb szerkeszthetőség érdekében.
PDF fájlból Word...
   
PDF konvertálása Excel-be. Táblázatok konvertálása PDF fájlokból Microsoft® Excel táblázatkezelőbe. Válasszon ki oldalakat, vagy a teljes dokumentumot.
PDF fájlból Excel...
   
A szkennelt PDF helyreállítása. Szkennelt PDF fájok konvertálása jól formázott, szerkeszthető Word dokumentumokká.
(Office 2003 vagy Office 2007 szükséges)
   
Szkennelés Word-be. Szkennelés közvetlenül papírról, jól formázott, szerkeszthető Word dokumentummá.
(Microsoft® Office 2003 vagy Office 2007 szükséges)
Szkennelés Word-be...
   
Szelektív kivonás. Válassza ki közvetlenül a PDF oldalról azt a tartalmat, amit konvertálni akar Word-be. Formázás, stílus, elrendezés megmarad.
Szelektív kivonás...
   
WYSIWYG tartalom kivonás. A kijelölt szöveg, táblázat vagy kép konvertálása PDF fájlból. Készítsen formázott tartalmat Word-ben, táblázatot Excelben vagy kép fájlokat.
WYSIWYG...
   
PDF konvertálása HTML fájlba Használjon fejlett dokumentum rekonstruáló módot a PDF fájl konvertáláshoz, formázott W3C kompatibilis XHTML fájlba. Kialakítja az oszlopokat. Eltávolítja az élőfejeket, élőlábakat és a képeket.
   
PDF konvertálása Text fájlba. Használjon fejlett dokumentum helyreállító módot a folyó text tartalmának kivonatolásához a PDF fájlból. Kialakítja az oszlopokat. Eltávolítja az élőfejeket és élőlábakat.
   
Minőségi konvertálás. Nem szükséges órákat elvesztegetnie a konvertál Word fájlok újra formázásával és átdolgozásával.
   
Élőfej és élőláb. Kiváló alternatívák az élőfej és élőláb konvertálására vagy eltávolítására.
   
Táblázatok helyreállítása. A keretes és keret nélküli táblázatok kiváló rekonstrukciója, táblázatként, formázással, Word-ben.
   
Űrlap felismerés. A PDF űrlap mezők felismerése és átalakítása szövegdobozokká, a könnyű szerkeszthetőség érdekében.
   
Elforgatott szöveg felismerése. Szövegek átalakítása PDF-ből, függetlenül attól, milyen irányban állnak.
   
Hiperhivatkozás felismerése. Az eredeti PDF fájl URL hiperhivatkozásai automatikusan átkerülnek az új Word dokumentumba.
   
Konvertáljon az Explorerből. Csak egyet kell kattintania, hogy megnyissa a PDF dokumentumot Word-ben Windows Explorer-ből.
   
Szkennelés és archiválás:
TIFF-ből PDF. Konvertálja a korábban beszkennelt TIFF dokumentumot könnyen kereshető és archiválható PDF/A-1b dokumentummá.
     
PDFbe szkennelés. Szkennelje a papír dokumentumokat archiválható PDF/A-1b dokumentumokba. Kereshető az OCR szövegrétegnek köszönhetően.
     
OCR a kereséshez. Adjon hozzá kereshető szövegréteget. Könnyű a hagyományos és papír dokumentumokat indexelni és archiválni.
(Office 2003 vagy Office 2007 szükséges)
     
PDF-ből PDF/A. A meglevő szabványos vagy képi PDF fájlok konvertálása tökéletesen kereshető, ISO 19005-1 kompatibilis archiválható dokumentumokká.
     
PDF/A érvényesítés. Érvényesítse az ISO 19005-1 előírásainak megfelelőséget a meglevő PDF dokumentumokra és javítson a megszokott eredményen.
     
Szabványos PDF/A megfelelési jelentések. A Solid PDF Tools v6, az előírásoknak megfelelően, szabványos PDF/A hitelesítési jelentést készít a PDF/D Konzorciumtól származó specifikációként.
     
PDF szerkesztés:
Szöveg javítás. Egyszerűen kattintson a meglévő szövegre a PDF fájlban és szerkessze közvetlenül.
   
Objektumok szerkesztése. Válasszon ki egy vagy több objektumot a PDF oldalon. Mozgassa, forgassa, méretezze át vagy törölje. Kézi-alapú szerkesztés.
   
PDF készítés. Egyszerűen fogja és vigye. Könnyen készíthet PDF fájlt a dokumentumokból. WYSIWYG felhasználói felület.
 
WYSIWYG felhasználói felület. Több PDF UI dokumentumnál oldal szintű kezelői műveletek
 
Vízjelek. Előre meghatározott vagy szokásos vízjelek. Zárjegyek, képek vagy PDF fedők. Elektronikus fejléc.
 
Egyesítés. Több dokumentum egyesítése egyetlen PDF fájlba. PDF fájlok egyesítése.
 
Oldalak átrendezése. Használja a Fogd és vidd lehetőséget az oldalak sorrendjének átrendezésére a PDF fájlban vagy több fájl között.
 
Oldalak kivonatolása. Oldalak kivonatolása PDF fájlból egyetlen új PDF-ként, vagy több új PDF fájl minden egyes oldalból.
 
Teljes keresés. Gyors szöveg keresés, több PDF fájl-ból. Az eredmények irányítható listája.
 
Csoport-folyamat konvertálás. Takarítson meg időt a csoportos konvertáló paletta használatával az UI-ban vagy használjon parancsfájlokat a parancssorból.
 
PDF készítés:
Nyomtatás PDF-be. PDF-állomány készítése könnyen, bármilyen Windows alapú programból.
A PDF fájl jelszó védelme. Lehetősége van korlátozni azok körét, akik láthatják, szerkeszthetik, másolhatják, nyomtathatják vagy véleményezhetik a dokumentumot.
Titkosítsa a PDF fájlokat. Védje meg a PDF fájlokat 128-bit RC4 vagy AES titkosító algoritmusok használatával.
Előírás PDF engedélyekre. Ellenőrizze, mely felhasználók olvashatják, nyomtathatják, szerkeszthetik, másolhatják vagy kommentálhatják a PDF fájlt.
PDF könyvjelzők az Office-ból. Automatikusan készít PDF könyvjelző vázlatokat Word, PowerPoint, Excel vagy Publisher dokumentumokból.
64 bites platform támogatás. Solid Documents termékek most zökkenőmentesen futnak Windows XP 64 és Windows Vista 64 alatt.
Dokumentum jellemzők beállítása. Határozza meg a címet, szerzőt, tárgyat és kulcsszavakat, amelyek segítenek rendezni a dokumentumot.
Szokásos oldal beállítások. Készítsen PDF fájlt szokásos oldal méretekkel, margóval és iránnyal.
A fájlméret csökkentése. A tömörítési lehetőségekkel a PDF fájl mérete kicsi maradhat. Optimalizálja a fájl méretét web alkalmazásra vagy nyomtatásra úgy, hogy a minőség megfelelő szinten maradjon.
Acrobat Reader beállítások. Állítsa be az alapértelmezett nézetet beleértve az oldal elrendezést, kezdő zoom-ot és az oldal ikon nézetét
Archiválás PDF/A használatával. Olyan PDF/A-1b állományok készítése, melyek teljesen megfelelnek az ISO 19005-1 archiválási követelményeinek.