Vizuális háttér és kertépítés kiegészítő oldal

Terasztervező sablonokPatio View

Kezdje el gyorsan! Előre megtervezett "húzd és dobd", szerkeszthető terveket, amelyeket használhat, vagy személyes izlésének megfelelően testreszabhat.

IntelliDeck™

Intuitív módon követi a ház formáját, ahogy rajzolja. Másodpercek alatt létrehozhat egyszerű vagy bonyolult formákat.

Automatikus szegélyek és növényültetés sablonok

Professzionálisan tervezett, zóna specifikus növény csoportosítás egyszerű "húzd és dobd" elhelyezéssel.  Variálható formájú szabadon álló részek, sarkok stb.

Kövek mindenhováModern Villa Yard

korlátlan tervezési lehetőségek! Adjuk össze a növényeket, köveket, talajtakarókat, térburkolat köveket, téglákat és egyéb anyagokat, hogy egyedi formákat hozzon létre, utakat és virágos kerteket. Minden objektum típust tartalmaznak a könyvtárak, vagy egyszerűen fotózza le a kedvencét és adja hozzá.

Kerítés tervező (Fence Designer™)

Sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kerítést tervezzen egyedi anyaggal, színnel vagy fotó objektummal - még szabadkézzel is megrajzolhatja a tervét.

Globális nap helymeghatározás (Global Sun Positioning™)

Pontos eszköz, amely az ingatlanát hozzáigazítja bármilyen helyhez, amit megad, beleértve a dátumot és a napot. Tekintse meg a hatását, mint a nap szögét, pozícióját, helyét és az árnyékokat.

Vizuális kiosztás eszköz (Visual Array Tool™)

Egy egyenes útvonal mentén automatikusan hozzáadja a növényeket vagy objektumokat egy a felhasználó által megadott távolsággal. Kiváló a beltéri polckiosztáshoz is.

Háttér importőr (Background Importer™)

Beimportálja az égbolt vagy más háttér fotókat a valós hatás miatt, amelyet kint vagy bent szeretne látni.

Térburkolatok

Építsen hangsúlyos térburkolatokat, hogy hangsúlyossá tegye otthonát. Válasszon követ, téglát vagy más anyagokat.  Ezután adja hozzá a növényeket, hogy befejezze a látványt.

Növekedés eszköz (Growth Tool)Prairie Home

Megláthatja, hogy mostantól számítva a növényei hogyan néznek majd ki évek múlva. Használja a globális nap helyzetmeghatározást (Global Sun Positioning™), hogy megnézze a tervében az árnyék hatásokat.

Domborzat tervező (Topo Designer™)

Valós domborzatot ad hozzá a telekhez. Automatikusan csökkenti vagy kitöltést hozzáad az építési domborzathoz.

Növény kereső (PlantFinder™)

Tervezzen gyönyörű tájat fák sokaságával, cserjékkel, virágokkal és növényzettel. A növénykereső (PlantFinder) ezt megkönnyíti! Rendező funkció lehetővé teszi, hogy kiválassza a növekedés paramétereket, nemzetközi zónákat, a napfényt, a klímát, a vizet, és a talaj feltételeket. A színkódolt zónatérkép a növény kiválasztást egyszerűvé és biztossá teszi.  Fotórealisztikus képeket minden szögből meg lehet tekinteni.  Még teljeskörű támogatást kap minden növényről az adatbázisból a Plant Details használatával.

Növény importáló (Plant Importer™)

Könnyen hozzáadhatja kedvenc növényét fényképéről.  Növény adatbázis korlátlan virtuális kibővítése egyéni választás kérdése. Adja hozzá kedvenc növényét a virtuális tájképhez. Az egyedi növények szerepelnek a kölségbecslőbe (Estimator) is.

PhotoView™ magába foglalja a képeket

Csak egyszerűen hozzá kell adni egy dekoratív tájképet a meglévő házhoz? Vegyen elő egy képet a meglévő házról és könnyedén adja hozzá a  PhotoView™-val! Árnyékok megadása hozza bele az életet az otthonának és a tájképének tervezetébe.