SimTech Logisztika Kft. tevékenysége, célja

 

Tisztelt Látogatónk!
 

A 2001-évi cégalapítást követően a SimTech Logisztika Kft. főbb tevékenysége a folyamatszimulációs programok és a CAD piacon meghatározó általános célú, kedvező árú 2D/3D CAD termékek magyarországi képviselete, amelyek révén biztosítani szeretnénk ügyfeleink részére a versenyképességet és a mérnöki szoftver beruházások maximális rövidtávú megtérülését.

A SimTech Logisztika Kft. tevékenységi köre elsősorban az amerikai SIMUL8 Corporation SIMUL8 szimulációs és animációs szoftvercsomagjára alapozott kereskedelmi, oktatási, konzultációs és egyéb szolgaltatási feladatok ellátása.

Elhivatottságunk az Egyesült Államokban kifejlesztett, és a világon az egyik legelterjedtebb SIMUL8 számítógépes folyamatszimuláció hazai kereskedelmi és szakmai képviselete.


Célunk az, hogy a programcsomag és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a hazai termelő és kereskedelmi vállalatok, szolgáltatók, bankok és intézmények működő folyamatainak elemzéséhez és megtervezéséhez nyújtson hasznos, megfizethető és színvonalas támogatást.


A másik fontosabb tevékenységi körünk a kor technológiai színvonalát képviselő, kedvező árú CAD mérnöki tervező rendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő programeszközök értékesítése.  Tevékenységünk az amerikai IMSIDesign vállalat  TurboCAD és TurboFloorPlan termékeinek és a CADian (IntelliCAD) hazai kizárólagos kereskedelmi képviselete, amelyhez  és az ASVIC és CADprofi szakági mérnöki kiegészítő tervezők programok társulnak, továbbá a Scan2CAD vektorizáló hazai hivatalos kereskedelmi képviselete. Az említett eszközöket azok kiváló minősége egyben igen kedvező ára miatt a magánvállalkozók, magántervezők, hazai kis- és középvállalatok, közművek, oktatási intézetek  figyelmébe ajánljuk elsősorban, hogy minőségben és árban megbízható alternatívát kínáljunk a hazai piacon szereplő jóval költségesebb CAD megoldások mellett.

Általános megoldásként kínáljuk a világhírű Solid Documents PDF konvertáló termékeket is, a magyarországi mérnök társadalom részére.Új CADprogramok.hu honlapot nyitottunk a népszerűbb CAD programjaink és CAD szakmai kiegészítő oldalaink számára.

 

 Tisztelettel: 

Tácsik László
ügyvezető


Cégadatok:

Cégnév:SimTech Logisztika Szoftverkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely:4033 Debrecen, Herpay Gábor utca 41.
Cégjegyz.sz.:Cg.09-09-008172
Adószám: 12696068-2-09
Adatvéd. nyilv. szám: 40384
Bankszámla 11993001-06241487-10000001  /Erste Bank Hungary Nyrt/
Tel.: 06 52 460404
Mobil számok: 06 30 371 8040, 06 30 401 7905
E-mail:info (kukac) cadprogramok.hu