SimTech Logisztika Kft. tevékenysége, célja

 

Tisztelt Látogatónk!
 

A 2001-évi cégalapítást követően a SimTech Logisztika Kft. főbb tevékenysége a folyamatszimulációs programok és a CAD piacon meghatározó általános célú, kedvező árú 2D/3D CAD termékek magyarországi képviselete, amelyek révén biztosítani szeretnénk ügyfeleink részére a versenyképességet és a mérnöki szoftver beruházások maximális rövidtávú megtérülését.

A SimTech Logisztika Kft. tevékenységi köre elsősorban az amerikai SIMUL8 Corporation SIMUL8 szimulációs és animációs szoftvercsomagjára alapozott kereskedelmi, oktatási, konzultációs és egyéb szolgaltatási feladatok ellátása.

Elhivatottságunk az Egyesült Államokban kifejlesztett, és a világon az egyik legelterjedtebb SIMUL8 számítógépes folyamatszimuláció hazai kereskedelmi és szakmai képviselete.


Célunk az, hogy a programcsomag és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a hazai termelő és kereskedelmi vállalatok, szolgáltatók, bankok és intézmények működő folyamatainak elemzéséhez és megtervezéséhez nyújtson hasznos, megfizethető és színvonalas támogatást.


A másik fontosabb tevékenységi körünk a kor technológiai színvonalát képviselő, kedvező árú CAD mérnöki tervező rendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő programeszközök értékesítése.  Tevékenységünk az amerikai IMSIDesign vállalat  TurboCAD és TurboFloorPlan termékeinek hazai kizárólagos képviselete, amelyhez CADian (IntelliCAD) és az ASVIC és CADprofi szakági mérnöki kiegészítő tervezők programok társulnak, továbbá a Scan2CAD vektorizáló hazai hivatalos kereskedelmi képviselete. Az említett eszközöket azok kiváló minősége egyben igen kedvező ára miatt a magánvállalkozók, magántervezők, hazai kis- és középvállalatok, közművek, oktatási intézetek  figyelmébe ajánljuk elsősorban, hogy minőségben és árban megbízható alternatívát kínáljunk a hazai piacon szereplő jóval költségesebb CAD megoldások mellett.

Általános megoldásként kínáljuk a világhírű Solid Documents PDF konvertáló termékeket is, a magyarországi mérnök társadalom részére.

 

 

 Tisztelettel: 

Tácsik László
ügyvezető


Cégadatok:

Cégnév:SimTech Logisztika Szoftverkereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely:4033 Debrecen, Herpay Gábor utca 41.
Cégjegyz.sz.:Cg.09-09-008172
Adószám: 12696068-2-09
Adatvéd. nyilv. szám: 40384
Bankszámla 11993001-06241487-10000001  /Erste Bank Hungary Nyrt/
Tel.: 06 52 460404
Mobil számok: 06 30 371 8040, 06 30 401 7905
E-mail: simtech.logisztika (kukac) simtech.hu